AVÍS LEGAL

Identificació
El titular d'aquest lloc web és el Sr. FERRAN BANÚS PARERA, amb NIF 47700412E farmacèutic titular de l'oficina de farmàcia número 67 situada en la Pl. de l’ Oli 3, 08401, Granollers i membre del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona amb el número 17369

Propietat Intel·lectual
Tot el contingut de les pàgines d'aquesta web (http://www.farmaciaparera.com) és propietat del Sr. FERRAN BANÚS PARERA i comprèn, a títol enunciatiu no limitatiu els següents elements : textos, gràfics, imatges, logotips, arxius de sotfware, colors, estructura, selecció, ordenació i presentació de continguts, programa d'ordinador per a la seva creació i el seu funcionament, i està totalment prohibida la reproducció total i/o parcial, la comunicació pública i l'emmagatzematge d'aquesta pàgina i de qualsevol un altre material i/o element que la integri protegit per la Llei de propietat intel·lectual, sense obtenir el consentiment previ del titular.


Accés dels usuaris
L'usuari es compromet a utilitzar els serveis del lloc web de conformitat amb la Llei, les condicions generals que conté aquest avís legal, els bons costums i l'ordre públic. En conseqüència, l'usuari s'obliga a abstenir-se de fer un ús mitjançant el qual es lesionin els drets i els interessos de la institució i de tercers o que de qualsevol manera pugui comportar un impediment en l'accés altres usuaris autoritzats i es fa responsable dels danys i perjudicis que el titular del lloc web pugui haver de suportar per motiu de l'ús indegut de l'usuari del lloc web.


Limitació de responsabilitat
El titular adverteix que els continguts d'aquesta web són de caràcter informatiu i declina tota responsabilitat sobre la informació que s'ofereixi mitjançant la reproducció de documents, notícies, informació que proporcionin persones alienes al titular. Tampoc és responsable dels continguts dels links d'interès.
El titular es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquesta web.
El titular no és responsable dels danys i perjudicis ocasionats en el sistema informàtic dels usuaris per l'existència de virus no detectats o altres elements lesius en els seus continguts.

Llei aplicable i jurisdicció
Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web serà aplicable la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Granollers.

ATENCIÓ AL CLIENT

Plaça de l'Oli, 3,
08401 Granollers, Barcelona
Tlf: 938 700 038
Email: mparera001@cofb.net

HORARI
  • Dilluns a Dissabte
  • 08:30 - 20:30
LINKS