BENVINGUT A LA FARMÀCIA PARERA
 
La farmàcia Parera va ser fundada en 1927 per Àngel Parera Novellas, a la plaça de l’Oli núm.3 de Granollers. Gràcies a la seva vocació de servei, la farmàcia es va anar consolidant per la confiança que els clients van anar dipositant en l’establiment.
 
Més endavant, prenia el relleu el fill Àngel Parera Duran que va continuar amb l’esforç per donar un bon servei i una atenció professional i personalitzada. La dedicació d’Àngel fill va ser màxima i, fins i tot, va poder combinar una farmàcia propera a la gent amb un servei de laboratori d’anàlisis clíniques.
 
Seguidament, la farmàcia Parera va ser reforçada per la primera filla d’Àngel, la farmacèutica Maria Parera, llicenciada per la Universitat de Barcelona, que va ajudar a superar amb èxit l’etapa de desvinculació del seu pare, el llavors titular.
 
Actualment, la farmàcia Parera està dirigida per la titular, Maria Parera Bonany i el seu fill, Ferran Banús Parera, farmacèutic llicenciat per la Universitat de Barcelona, gaudint així de la quarta generació de farmacèutics de la saga familiar que, per sobre de tot, han caracteritzat la farmàcia Parera per una oficina de servei i atenció al pacient, doncs la fidelitat de la gent és màxima, la qual cosa reafirma el bon tracte i servei que s’ofereix.
 
Moltes gràcies per visitar la nostra pàgina web i els convidem a la nostra oficina de Farmàcia a la Plaça de l’Oli, 3 de Granollers

CONTACTA AMB NOSALTRES

.