ESP | CAT

SERVEIS QUE TROBARÀS A LA FARMÀCIA PARERA

ATENCIÓ FARMACÈUTICA

Resolem els teus dubtes sobre com prendre la medicació, interaccions entre medicaments, aliments... i qualsevol dubte que se't presenti alhora de seguir el teu tractament per obtenir el resultat terapèutic esperat i millorar la qualitat de vida.

La farmàcia també prepara SPD (Servei Personalitzat de Dosificació). És un servei orientat a persones que tenen dificultat alhora de complir les pautes de medicació i que l'equip mèdic els proposa el servei per millorar el compliment terapèutic.

FÒRMULES MAGISTRALS

Disposem de laboratori propi i també d'un d'extern especialitzat per realitzar les fórmules que t'hagi prescrit el teu metge.

DETECCIÓ DE PARÀMETRES ANALÍTICS

Fem proves de colesterol total, colesterol HDL i LDL ( "colesterol bo i dolent") i triglicèrids. Ens permet conèixer el perfil lipídic i fer un seguiment.

També fem proves de glucosa i hemoglobina per conèixer el perfil de glucèmia.

Totes les proves són ràpides i els resultats solen ser immediats.

HOMEOPATIA I PRODUCTES NATURALS

Disposem d'una àmplia selecció de medicaments homeopàtics i productes de fitoteràpia i podem demanar allò que necessitis. També t'aconsellem de manera personalitzada i professional en aquest tipus de productes, ja que som professionals.

Tens a la teva disposició personal format i especialitzat.

DERMOFARMÀCIA

Treballem amb una àmplia selecció de primeres marques i oferim consell personalitzat per tenir cura de la teva pell i per mantenir-la sana i millorar-la estèticament.

ORTOPÈDIA

Disposem d'una selecció de productes d'ortopèdia per satisfer les teves necessitats i també podem demanar i assessorar-te amb qualsevol producte que necessitis.

 

FarmÀcia Parera

plaça de l'oli, 3
08401 granollers

TELF. 938 70 00 38

 

De dilluns a dissabte

9h a 13:30h i 16:30 a 20:30h

info@farmaciaparera.com

www.farmaciaparera.com