SERVEIS QUE TROBARÀS A LA FARMÀCIA PARERA
 
ATENCIÓ FARMACÈUTICA
Resolem els teus dubtes sobre com prendre la medicació, interaccions entre medicaments, aliments… i qualsevol dubte que se’t presenti alhora de seguir el teu tractament per obtenir el resultat terapèutic esperat i millorar la qualitat de vida.
 
La farmàcia també prepara SPD (Servei Personalitzat de Dosificació). És un servei orientat a persones que tenen dificultat alhora de complir les pautes de medicació i que l’equip mèdic els proposa el servei per millorar el compliment terapèutic.
 
FÒRMULES MAGISTRALS
Disposem de laboratori propi i també d’un d’extern especialitzat per realitzar les fórmules que t’hagi prescrit el teu metge.
 
DETECCIÓ DE PARÀMETRES ANALÍTICS
Fem proves de colesterol total, colesterol HDL i LDL ( «colesterol bo i dolent») i triglicèrids. Ens permet conèixer el perfil lipídic i fer un seguiment.
 
També fem proves de glucosa i hemoglobina per conèixer el perfil de glucèmia.
 
Totes les proves són ràpides i els resultats solen ser immediats.
 
HOMEOPATIA I PRODUCTES NATURALS
Disposem d’una àmplia selecció de medicaments homeopàtics i productes de fitoteràpia i podem demanar allò que necessitis. També t’aconsellem de manera personalitzada i professional en aquest tipus de productes, ja que som professionals.
 
Tens a la teva disposició personal format i especialitzat.
 
DERMOFARMÀCIA
Treballem amb una àmplia selecció de primeres marques i oferim consell personalitzat per tenir cura de la teva pell i per mantenir-la sana i millorar-la estèticament.
 
ORTOPÈDIA
Disposem d’una selecció de productes d’ortopèdia per satisfer les teves necessitats i també podem demanar i assessorar-te amb qualsevol producte que necessitis.